Контакт Телефони:

  • 02 / 32 32 355
  • 075 / 384 385

 

Работно Време:

  • Пон.-Петок 10:00-18:00h
  • Сабота 10:00-15:00h

Бесплатна испорака до било која локација низ Македонија за купени продукти во вредност над 1.000 денари

МИМИ МУЗИКА дооел

ТЦ Капиштец л.22-28 (прв спрат)
Васил Ѓоргов бб
1000 Скопје

Copyright 2011 фендер електрични бас гитари.
Joomla templates 1.7 free by Hostgator