За Нас

Мими Музика е компанија формирана 24.06.1993 година во Скопје. Главна дејност на компанијата е увоз, продажба и дистрибуција на музички инструменти, професионална аудио опрема, сценско и студиско осветлување, како проектирање и изведба на клубски и сценски аудио и светлосни решенија.
Мими Музика е официјален претставник и директен увозник на едни од најголемите реномирани призводители како што се: DYNACORD, Electro-Voice, Fender, Тakamine, Squier, Jackson, Gretsch, Roland, Boss, Behringer, Elixir, Gibraltar, Paiste, Remo, Vic Firth, Stagg и уште над 150 реномирани светски производители.

 

mimi_nadvor.jpg

View Локација на Мими Музика in a larger map

Контакт Телефони:

  • 02 / 32 32 355
  • 075 / 384 385

 

Работно Време:

  • Пон.-Петок 10:00-18:00h
  • Сабота 10:00-15:00h

Бесплатна испорака до било која локација низ Македонија за купени продукти во вредност над 1.000 денари

МИМИ МУЗИКА дооел

ТЦ Капиштец л.22-28 (прв спрат)
Васил Ѓоргов бб
1000 Скопје

Login

Copyright 2011 За Нас.
Joomla templates 1.7 free by Hostgator